Zakelijk internetaansluiting aanschaffen 

Kosten, service, betrouwbaarheid en snelheid zijn allemaal belangrijk factoren die meewegen bij uw bedrijfsaansluiting. Wanneer jouw bedrijf zich binnen dit netwerk bevindt is zakelijk glasvezel een van de meest voordelige glasvezelnetwerken voor jou. In sommige situaties is het raadzaam uw internetconnectiviteit redundant uit te voeren. Dit betekent dat er een back-up verbinding beschikbaar is en uw bedrijfsprocessen in alle gevallen gecontinueerd worden via een tweede internetverbinding.  

Veel ondernemers gebruiken al met plezier een zakelijke glasvezelaansluiting. Het verhoogt de kwaliteit van internetgebruik op een ongelofelijke manier. Een videoconferentie met een loepzuiver beeld en hoogwaardig geluid is zoveel prettiger dan een haperende verbinding met ruis op de lijn. Houd ook rekening met de zogenaamde ‘overboeking’, die bepaalt met hoeveel andere gebruikers je de verbinding deelt. Daarnaast kom je vaak de afkorting SLA tegen, die staat voor Service Level Agreement. Dit zegt iets over de mate van service die je kunt verwachten en de snelheid waarmee een storing verholpen wordt.  

Met een access point controller beheer je jouw access points via de cloud. Zo koppel je access points aan elkaar en voer je nieuwe instellingen in één keer door. Is er een storing terwijl de beheerder niet op de zaak is? Dan lost hij of zij deze ook vanuit huis op dankzij deze controller. Je maakt bovendien een backup van de instellingen. 

Extra opties 

Bij 123zakelijkinternet.nl kunt u ook kiezen uit meerdere extra opties. Heeft u nog geen router dan kunt u deze erbij voegen. Of kies een DSL- router, dit is een techniek waarbij je gebruik maakt van een koperdraadverbinding. Ook kun je kiezen uit de volgende opties: 

  • Extra IP-adressen (8 stuks) 
  • Zakelijk pinnen – CCV 
  • Zakelijk pinnen- equens  
  • Extra veilig internetbasis 
  • Bij tal van verbindingen gratis 4G back-up mocht jou internetlijn een storing hebben.